Termeni si conditii

 

Termeni

„PaPrezzo.com”, „noi”, „site-ul”, „vanzatorul” reprezinta societatea DAYBACK AMR SRL si produsele oferite prin intermediul site-ului www.paprezzo.com. PaPrezzo este denumirea comerciala a SC DAYBACK AMR S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in: orasul Cluj-Napoca, Str. Campina, nr. 62-64, jud. Cluj, avand numar de ordine in Registrul Comertului J12//3578/12.09.2019, cod unic de inregistrare fiscala 41634102.
„Utilizatorul” este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza siteul paprezzo.com, indiferent de scop.
Termenul „client” sau „cumparator” desemneaza orice persoana fizica sau juridica ce a achizitionat sau este in curs de a achizitiona produse prin intermediul siteului paprezzo.com


Acceptare

Utilizarea acestui site, incluzand vizitarea paginilor cuprinse de catre acesta precum si achizitionarea bunurilor oferite prin intermediul sau, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio notificare prealabila.

Specificatiile tehnice, preturile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fara nicio notificare prealabila. De asemenea, nu garantam ca accesul si utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori si ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Imaginile produselor comercializate au caracter informativ si pot ca nuanta decat cele din realitate.

Toate promotiile prezentate prin intermediul acestui site sunt valabile in limita stocului disponibil.


Securitatea datelor personale

Datele pe care ni le furnizezi prin intermediul site-ului se transmit in forma criptata. Folosim sistemul de codificare SSL (secure socket layer). Securizam pagina noastra Web si celelalte sisteme, prin masuri tehnice si organizatorice impotriva pierderii si a distrugerii datelor tale, impotriva accesarii acestora de catre persoane neautorizate, a modificarii sau a difuzarii acestora.

Ne asiguram ca imputernicitii nostri dispun de masuri de Securitate tehnice si organizatorice care sa asigure conformitatea cu prevederile GDPR.

Accesul la contul tau de client este posibil numai dupa introducerea parolei personale. In acest context, dorim sa te atentionam ca este foarte important sa pastrezi confidentialitatea datelor tale si sa nu permiti accesul unor terte persoane.


Conditii de vanzare

Toate produsele comercializate de catre paprezzo.com sunt produse noi, in ambalajul original al producatorului.
Pretul produselor include TVA.
Tarifele de transport sunt specificate in cosul de cumparaturi.
Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil si pot fi retrase sau modificate fara nicio notificare prealabila.


Conditii de livrare a produselor

 

Livrarea produselor comandate se face fie prin personal propriu, fie prin firme specializate de transport.

Daca se comanda multiplu de produse din aceeasi categorie de produs costul transportului se cumuleaza.


Termenul maxim de livrare este de 20 de zile de la data confirmarii comenzii.

 

Conditii de plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.paprezzo.com includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de PaPrezzo, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, pe e-mail.
Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile PaPrezzo si nici nu vor fi stocate de catre de PaPrezzo, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Netopia SRL prin solutia integrata Mobilpay. Netopia este furnizorul Miababy de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

 

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.


Toate produsele de folosinta indelungata comercializate de catre PaPrezzo.com, sunt livrate impreuna cu certificat de garantie emis de catre producator.

 

Produsele livrate sunt intotdeauna insotite de:

Bon fiscal (daca plata este facuta cash la livrare de catre personalul propriu) sau factura (daca plata a fost efectuata online sau ramburs, la primirea coletului).

Certificat de garantie

 

Deschiderea coletului la livrare, daca se notifica acest tip de livrare de catre client

In momentul receptionarii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.
Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii.

Verificati integritatea produsului in prezenta curierului. Curierul are obligatia sa asiste la verificarea produsului daca i se solicita acest lucru. In caz contrar va rugam sa nu desfaceti coletul si sa ne anuntati. Reclamatii ulterioare plecarii curierului nu pot fi acceptate.


Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.
In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda, dar obligatoriu in prezenta curierului.

 

Returnarea produselor

Returul produselor este gratuit pentru situatiile in care s-au furnizat, de catre client, masurile exacte ale piciorului, stabilite conform ghidului de masurare. In caz contrar, transportul unui produs pentru care nu s-au furnizat masurile solicitate va fi suportat de catre client. Transportul va fi achitat de catre client, tur-retur, si in cazul in care se doreste inlocuirea perechii comandate fara furnizarea dimensiunilor exacte ale piciorului.

 

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 7 zile de la primirea produsului, cu conditia ca acesta sa fie predat in aceeasi stare in care a fost primit. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 3 zile de la notificare.

 

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru, prin posta sau email. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cont in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Produsele se returneaza la sediul PaPrezzo, strada Campina, nr. 62-64, Cluj-Napoca.

In cazul in care produsele sunt returnate prin curier, reprezentantii PaPrezzo vor verifica integritatea produselor returnate, urmand ca in cel mai scurt timp sa restituie contravaloarea produsului.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

NU SE POT RETURNA:

Produsele care au fost deja purtate de catre consumator sau prezinta zgarieturi, lovituri, socuri, urme de uzura.

 

Produse aflate in garantie cu aceptarea inlocuirii

Produsele pentru care a emis accept de inlocuire, se pot returna la sediul  PaPrezzo. Acestea vor fi inlocuite cu un produs identic sau superior sau daca acest lucru nu este posibil, se va returna contravaloarea acestora.