Descoperă povestea noastră


PaPrezzo a început ca un vis care a început să se materializeze în anul 2015.

Pasiunea pentru pantofi a existat din copilărie, motiv pentru care finalizarea studiilor de licență a însemnat pentru Andrei oportunitatea ideală de a-și crea propria pereche de pantofi pe comandă la unul dintre pantofarii din Cluj-Napoca. Apreciați și lăudați, pantofii în stil Al Capone, astăzi expuși în atelierul PaPrezzo, au însemnat punctul de lansare al unui business.

Fără posibilități materiale semnificative, însă cu ajutorul celor apropiați, în luna mai 2015, a fost finalizat certificatul de înmatriculare al societății. O bucurie, însă greul abia acum venea.

Începuturile au fost anevoioase, prezența pe social media era una timidă, însă, cu răbdare și perseverență PaPrezzo a reușit să atragă atenția în online prin produsele pe care le crea.

PaPrezzo înseamnă, înainte de toate, o poveste care se scrie zilnic și la care se muncește continuu pentru a o duce în direcția dorită. În spatele produselor care se văd, se află o mână de oameni care muncește cu pasiune pentru fiecare produs în parte.

Te așteptăm să faci parte din povestea noastă, să completăm împreună o nouă pagină în cartea PaPrezzo.